Slagerij De Boever

Slager in Lokeren

Zin in heerlijke en verse producten? Kom langs of bestel online!
Snelle bereiding

Snelle bereiding

Verse producten

Verse producten

Talent in de keuken

Talent in de keuken

Ruime keuze

Ruime keuze

Als professionele slager in Lokeren willen wij alleen het beste voor onze klanten. Heb je zin in heerlijke en verse producten? Kom dan langs in onze slagerij in Lokeren of bestel jouw favoriete producten van de slager online. Het enthousiaste team van deze beenhouwer in Lokeren verwelkomt je met open armen en staat steeds voor je klaar. Je wordt in onze slagerij in Lokeren steeds snel en correct geholpen en krijgt dagverse producten mee naar huis.

Koop je vlees bij deze slager in Lokeren

Als je zin hebt in een lekker stukje vlees of een vers bereide salade, dan moet je bij Slagerij De Boever in Lokeren zijn. Het team van deze slager uit Lokeren verwent je met allerlei lekkernijen. Stap dus zeker eens binnen bij deze beenhouwer in Lokeren en kom proeven van al dit lekkers! Je hebt, zowel in de winkel als in de webshop van de slager in Lokeren, keuze uit een ruim aanbod aan producten. Het maakt niet uit of je zin hebt in verse vlees- of vissalades, panklaar vlees of huisbereide dagschotels; je vindt het hier allemaal. Loopt het water je al in de mond? Bestel dan waar jij zin in hebt!

Winkel Slagerij De Boever
Eenvoudig bestellen
Vermijd wachtrijen en bestel je heerlijke verse producten vanuit je zetel!
Bestel

Groot klantenbestand

Als slager in Lokeren vinden wij het belangrijk dat iedereen vers en gezond vlees kan bestellen. Naast inwoners van Lokeren, vinden ook heel wat mensen uit omliggende randgemeenten hun weg naar onze slagerij. Zo zijn wij de favoriete beenhouwer in Lokeren van heel wat mensen uit bijvoorbeeld Daknam, Eksaarde of Doorslaar. Plan je in het begin van de week graag op voorhand wat je allemaal gaat eten? Dan kun je, zelfs een week op voorhand, via de website online een bestelling plaatsen bij je favoriete slager uit Lokeren. Als geliefde beenhouwer uit Lokeren leggen wij ons klanten graag in de watten. Plaats je een bestelling van meer dan € 12,50 en woon je binnen de postcode 9160? Dan leveren wij jouw bestelling aan huis. Wij zijn ook open op zondag zodat iedereen altijd vers en gezond vlees kan bestellen.

Koop jouw favoriete vlees in onze slagerij

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle slager in Lokeren waar je ook online kunt bestellen? Dan zit je goed bij Slagerij De Boever, een gepassioneerde beenhouwer in Lokeren. Kom langs in onze slagerij in Lokeren om jouw favoriete vlees of huisgemaakte salades te bestellen. Bestel je jouw vlees bij ons als slager in Lokeren liever online? Dat is ook mogelijk. In een paar klikken plaats je jouw bestelling die je bij jouw favoriete beenhouwer in Lokeren komt ophalen. Wij zijn ook open op zondag, van 9 uur tot 12 uur. Zo kan iedereen altijd bij ons terecht. Heb je vragen of opmerkingen over online bestellen bij ons als slager in Lokeren? Laat deze dan achter via het contactformulier. Wij contacteren jou zo snel mogelijk.