Slagerij De Boever

Lokerse paardenworst

Zin in heerlijke en verse producten? Kom langs of bestel online!
Snelle bereiding

Snelle bereiding

Verse producten

Verse producten

Talent in de keuken

Talent in de keuken

Ruime keuze

Ruime keuze

Lokerse paardenworst is een stukje Waaslands culinair erfgoed. Dit streekgerecht is – zoals de naam het al verklapt – afkomstig uit Lokeren. Bij Slagerij De Boever in Lokeren kun je Lokerse paardenworst kopen. Het is ook mogelijk om online te bestellen en achteraf jouw vleeswaren af te halen in de winkel.

Traditionele Lokerse paardenworst

Wil je Lokerse paardenworst kopen en ben je benieuwd naar de bereidingswijze? Lokerse paardenworst worden gemaakt met verse paardenworsten uit Lokeren en tomatensaus. Je kunt de paardenworsten uit Lokeren serveren met of zonder champignons, met veel of weinig groentjes en er verschillende kruiden aan toevoegen. Je maakt het net zoals je het zelf graag hebt. Je kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor vers panklaar vlees, kaas en charcuterie of zelfs dagschotels. Wij bedienen niet alleen mensen uit Lokeren, maar hebben ook veel klanten uit de omliggende randgemeenten van Lokeren.

Winkel Slagerij De Boever
Eenvoudig bestellen
Vermijd wachtrijen en bestel je heerlijke verse producten vanuit je zetel!
Bestel

Gesmaakt op een festival

Iedereen uit het Waasland en omstreken kent de Lokerse feesten. De Lokerse feesten is het feestelijke hoogtepunt van Lokeren. Het tiendaagse festival vindt plaats in augustus en brengt een mix van Belgische en internationale artiesten. Tijdens de Lokerse feesten is er aan eetkraampjes geen gebrek. Lokerse paardenworst wordt op dit festival fel gesmaakt door een jong en multicultureel publiek, je kunt dit hier dus zeker kopen. Paardenworsten uit Lokeren worden als streekgerecht bij voorkeur opgediend met frietjes en een fris biertje. Paardenworsten uit Lokeren zijn dus een perfecte snack voor op een festival!

Probeer onze Lokerse paardenworst

Zweer jij bij een heerlijke Lokerse paardenworst en staat dit regelmatig op het lijstje van wat je allemaal moet kopen? Of wil je die paardenworsten uit Lokeren voor de eerste keer eens uitproberen? Bij Slagerij De Boever kun je verse en kwaliteitsvolle Lokerse paardenworst kopen. Woon je binnen postcode 9160? Dan kun je een bestelling van meer dan € 12,50 thuis laten leveren. Kom langs in onze slagerij of bestel online en geniet vandaag nog van onze Lokerse paardenworst. Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in.