Slagerij De Boever

De beste charcuterie in Lokeren

Zin in heerlijke en verse producten? Kom langs of bestel online!
Snelle bereiding

Snelle bereiding

Verse producten

Verse producten

Talent in de keuken

Talent in de keuken

Ruime keuze

Ruime keuze

Voor de beste en lekkerste charcuterie moet je bij Slagerij De Boever in Lokeren zijn. Het is mogelijk om zowel in onze winkel in Lokeren als in de webshop charcuterie te bestellen. Kies je ervoor om via de webshop charcuterie bij ons in Lokeren te bestellen? Dan kun je jouw bestelling in de winkel komen afhalen en ter plaatse betalen.

Geniet van de beste charcuterie uit Lokeren en omstreken

De charcuterie uit onze slagerij wordt fel gesmaakt in Lokeren en omstreken. Ook mensen uit de omliggende randgemeentes zoals Eksaarde, Doorslaar en Daknam behoren tot ons cliënteel. Wil je graag charcuterie van onze slagerij uit Lokeren bestellen in de webshop? Dan kun je eerst ons uitgebreide assortiment bekijken. In enkele muisklikken plaats je jouw bestelling die je dan later in de winkel komt afrekenen. Je loopt hier gegarandeerd met verse producten naar buiten.

Winkel Slagerij De Boever
Eenvoudig bestellen
Vermijd wachtrijen en bestel je heerlijke verse producten vanuit je zetel!
Bestel

Veel meer dan een stukje vlees

Je kunt in de webshop van onze slagerij in Lokeren niet alleen charcuterie bestellen. Naast charcuterie kun je bij ons in Lokeren ook terecht voor een ruim assortiment aan kazen, vers vlees, dagschotels en verse bereidingen. Neem je meteen graag een fles rode wijn mee voor bij een heerlijk stukje vlees? Dat kan. Of wat denk je van een gezonde fles fruitsap die perfect samen gaat met onze charcuterie? Zo maak je van een brunch een heel feestmaal. Daarnaast bieden wij ook een zeer verzorgd assortiment van fondue en gourmet aan, perfect voor tijdens de feestdagen! Je kunt dit, naast onze charcuterie, allemaal bestellen in de webshop van onze slagerij in Lokeren.

Bestel hier lekkere charcuterie voor op jouw boterham

Wil je jouw boterhammen rijkelijk beleggen met verse charcuterie van Slagerij De Boever uit Lokeren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Heb je niet veel tijd en plaats je liever een bestelling in de webshop, dan kun je jouw charcuterie later komen afhalen in onze slagerij in Lokeren. Mensen die binnen de postcode 9160 wonen en ten minste voor € 12,50 bestellen, kunnen genieten van onze bezorgservice. Bestel vandaag nog jouw lievelingsproducten! Heb je vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.