Slagerij De Boever

Een goede slager in de buurt van Daknam

Zin in heerlijke en verse producten? Kom langs of bestel online!
Snelle bereiding

Snelle bereiding

Verse producten

Verse producten

Talent in de keuken

Talent in de keuken

Ruime keuze

Ruime keuze

Ben je op zoek naar goede slager en woon je in Daknam, Eksaarde of een andere randgemeente van Lokeren? Dan ben je bij Slagerij De Boever uit Lokeren aan het juiste adres. In onze slagerij komen ook geregeld klanten uit bijvoorbeeld Doorslaar hun favoriete vlees kopen. Het enthousiaste team van deze slager nabij Daknam en Eksaarde, bedient elke klant met een glimlach en op een snelle en professionele manier. Niet alleen de bewoners van Lokeren, maar ook die van Eksaarde, Doorslaar en Daknam zijn tevreden over ons als beenhouwer. Wij zien ze daarom ook geregeld terugkomen.

Koop jouw vlees bij deze slager in de buurt van Daknam

Slagerij De Boever uit Lokeren, in de buurt van Doorslaar, is ook een gekend slager bij mensen uit Daknam en Eksaarde. Deze beenhouwer nabij Daknam en Doorslaar verwent je met heerlijk verse bereidingen en vlees van de beste kwaliteit die je op de markt kunt vinden. Deze slager nabij Daknam en Eksaarde kiest voor vlees van vrouwelijke dieren en gaat steeds in zee met lokale handelaars. Als beenhouwer nabij Eksaarde voorzien wij al onze klanten, zowel die uit Lokeren als die uit Doorslaar en Daknam, van een verzorgd assortiment aan fondue en gourmet. Dit is erg lekker en gezellig, zowel tijdens de feestdagen als op familiefeesten.

Winkel Slagerij De Boever
Eenvoudig bestellen
Vermijd wachtrijen en bestel je heerlijke verse producten vanuit je zetel!
Bestel

Wij hebben alles voor de echte vleesliefhebber

Wij zien er als slager op toe dat onze klanten uit Lokeren, Daknam, Eksaarde en andere omliggende randgemeenten enkel kwaliteitsvlees mee naar huis krijgen. Je kunt in onze slagerij in de buurt van Doorslaar, Daknam en Eksaarde terecht voor een ruim productgamma aan vleeswaren. Vers vlees, charcuterie en kaas voor op de boterham, traditionele Lokerse paardenworst, verse bereidingen of huisgemaakte salades, of een volledige dagschotel als je geen tijd hebt om zelf te koken; wij hebben het allemaal. Je kiest bij deze slager in de buurt van Eksaarde en Daknam gewoon zelf waar je zin in hebt. Er zit zeker iets in ons assortiment dat jou kan bekoren.

Bestel jouw favoriete vleeswaren

Woon je in Eksaarde, Doorslaar of Daknam en ben je tevreden over ons als beenhouwer? Dan kun je ook op zondag in onze slagerij terecht voor jouw favoriete vleeswaren. Zondag zijn wij geopend van 9 uur tot 12 uur 's middags. Kom je liefst persoonlijk naar de winkel of bestel je graag in enkele klikken in de online webshop? Die keuze ligt volledig bij jou. Heb je vragen over een specifiek product van deze beenhouwer in de omgeving van Daknam, Doorslaar en Eksaarde? Vul dan het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk verder. Valt jouw adres onder de postcode 9160? Dan kun je leveringen van meer als € 12,50 thuis laten bezorgen door deze slager in de buurt van Daknam.